Pàgines

dissabte, 22 de setembre del 2012

Benvinguda de l'AMPA


Bienvenida en castellanoEn l'inici del nou curs la Junta Directiva de l'AMPA dóna la benvinguda al centre a totes les famílies. Com ja sabeu, l’AMPA és el col.lectiu que representa a totes les mares i pares dels alumnes matriculats al centre. Està regida per una Junta Directiva, elegida per votació dels associats, que són qui formen el màxim òrgan de decisió, l’assemblea. Són funcions de l’AMPA les següents:

Participar amb l’equip didàctic del centre en la millora del nivell de formació.
Col•laborar en la gestió del centre a través del Consell Escolar.
Subvencionar activitats escolars o extraescolars, quan aquestes no són ateses per l’administració.

Durant el curs 2011-12 l’AMPA va participar en les següents iniciatives: 
·         Jornades de Portes Obertes de Benimaclet celebrades el 28 d’abril en col·laboració amb el CEIP Pare Calatà i el Nucli d’Estudiants de l’IES Ferrer i Guàrdia.
·         Creació del cartell sobre les excel·lències de l’IES Ferrer i Guàrdia: premis a grups i a alumnes.
·         Recolzament al Nucli d’Estudiants de l’IES Ferrer i Guàrdia en la seua participació en les 25 Trobades d’Escola en Valencià.
·         Organització o suport de distintes activitats organitzades en el centre, el barri o en la ciutat en defensa de l’Escola Pública.


El dilluns 29 d'octubre a les 19 h. es realitzarà en el saló d'actes de l'institut una assemblea general on presentarem les activitats realitzades en el curs 2011-2012 i serà el moment de plantejar noves actuacions i activitats per a aquest nou curs. Tots el segons dilluns lectius de cada mes a les 18 hores ens reunim la Junta Directiva en sessió oberta en la Biblioteca de l’ Institut.


Per a poder complir amb les funcions proposades cal que tots ens impliquem participant en les reunions i econòmicament amb una ajuda de 20 euros per família i any, que es farà mitjançant un ingrés bancari amb les dades que s’indiquen a continuació. El justificant de l’ingrés junt amb la fitxa d’associat que s'inclou baix, s'entregaran grapats en la Secretaria del centre en el moment de la matricula o bé en la bústia de l’AMPA (junt a la finestreta de la Secretaria).


Quantitat a ingresar:    20 euros
Dades del compte:       2038 6546 27 6000010450
Beneficiari:                  AMPA IES Ferrer i Guàrdia
Concepte:                   Quota anual; nom del pare/mare/tutor; nom del fill/fillaPer a qualsevol consulta i/o suggeriment,  podeu contactar amb l'AMPA de l'Institut, també a través d'Internet, escrivint a l'adreça ampa.ies.ferreriguardia@gmail.com. Per a estar sempre ben informats/des de les activitats de l'AMPA també podeu subscriure-vos a la llista distribució de noticies de l'AMPA, deixant-nos el vostre correu electrònic (on voleu rebreu les comunicacions) en aquesta pàgina WEB de l'AMPA.