Pàgines

dilluns, 8 d’abril del 2013

L'AMPA reclama la construcció del nou centre de salut

Amb la Plataforma pel nou centre  de salut de Benimaclet, l'AMPA continua donant suport a les mobilitzacions dels veïns i veïnes del barri demanant a la Generalitat la construcció del nou centre de salut que necessita el barri.
Aquest Centre es va aprovar construir al febrer del 2007 i des de llavors ha estat pressupostat any rere any, encara que, excepte la tanca publicitària, no s'ha posat durant aquests quasi 6 anys ni una sola pedra. On han anat a parar tots els milions pressupostats durant tot aquest temps? Quin "forats" s'han tapat a costa de la nostra salut? 
Les recents declaracions del Conseller de Sanitat i de l'Alcaldessa confirmen que l'Admninistració no té intenció de dur endavant la construcció del nou centre. Tanmateix en l'any 2007 l'actual Centre de Salut contava ja amb 42.000 pacients, quan, segons pròpies dades de la Consellería de Sanitat, no deuria passar de 30.000. Les condicions que es troben el personal sanitari i els pacients en la sala d'analítiques és depriment; falta personal mèdic per a substitucions, o per a assistència domiciliària... Les veïnes i els veïns de Benimaclet no anem a baixar la guàrdia. Anem a seguir reivindicant el nostre dret a un bon servei de Sanitat Pública.