Pàgines

dimarts, 20 de desembre del 2016

Club de lectura

Aquest dimarts 20 de desembre ha tingut lloc el primer club de lectura de l'IES Ferrer i Guàrdia. Una trobada d'alumnat, pares i mares i professorat amb l'objectiu de comentar amb l'autora i en conjunt el llibre El
ciutadà perfecte, de Raquel Ricart. Ha estat un acte dedicat a la lectura però també un motiu per reunir a tota la comunitat educativa al voltant d'un llibre. 
Hem pogut parlar de tot, de les utopies i de les falses utopies, de la maternitat i els sentiments, del llenguatge i el pensament, de l'ofici d'escriure i del plaer de llegir, pensaments que podeu trobar recollits a Twitter amb les etiquetes #falsautopia i #nosomperfectes. 
Hem vist també alguns dels Booktubers i Videolits que ha fet l'alumnat sobre el llibre (que podeu veure ací, ací, ací, ací entre altres)  i hem assistit a l'entrega d'un present a la creadora per part dels ciutadans emmascarats de Biotres que han aparegut per agrair la seua faena.
Al final hem berenat, perquè sense plaer i goig no hi ha aprenentatge i en aquesta ocasió hem tingut temps de tot, d'aprendre i de gaudir. 
Un agraïment ben gran per a l'autora per la seua participació, i a la professora de valencià Anna Gascon per la seua faena il·lusionada i il·lusionant, uns il·lusió que sap transmetre a l'alumnat i un gust pel treball d'ensenyar que és digne de menció. 
Gràcies a tots, així fem educació, fem escola pública i fem Ferrer.