Pàgines

dijous, 6 d’abril del 2017

Activitats culturals al centre

Divendres 7 d'Abril a les 12'30 concert de Traficants de sucre a l'IES
Amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, i aprofitant les ajudes a activitats culturals al barri que convoca la Junta d'Exposició, l'Ampa va sol·licitar aquest concert al centre amb l'objectiu pedagògic i cultural de fomentar la música en valencià i a més a més fer-ho a través d'un grup del barri. Traficants és un grup de joves exalumnes del centre amb moltes ganes de crear i expressar allò que pensen d’una forma musical i artística. Volen arribar a la gent per transmetre’ls idees, i que el públic gaudisca de la música i reflexione amb les lletres de les cançons, per tal de crear una opinió crítica respecte a la realitat on vivim.

A més a més 
El dia 11 d' abril el departament d'Educació física 

organitza la 1a Carrera 

solidària IES Francesc Ferrer i Guàrdia, 

L'Ampa finança les despeses d'aquesta activitat l'objectiu de la qual és gaudir de l'activitat fisica i realitzar una activitat benéfica organitada per l'alumnat de 1r Batxillerat.

La inscripcio serà per parelles (xica-xic), o trio mixte

La carrera serà una volta per fora de l'IES i una per les pistes de dins, en cas del primer cicle, segon cicle,fará una per fora i dos per dins i per últim, Batxillerat farà dos per fora i dos per dins. El professorat poden correr en qualsevol de les carreres.

Les classes es pararan a partir de les 12 fins a les 14:00, per a fer l'activitat.

Durant este periode s'arreplegaran productes d'higiene, aliments no peribles o productes infantils (bolquers, llet..), possarem una caixa davant secretaria per a recollir-lo. També posarem una vidriola per a qui vullga posar diners.

L'ONG a la que es destinarà es el "Comedor Social San José" de Benimaclet.
Vos animem a que participeu en aquest event i feu un poquet d'esport ara que l'oratge acompanya.