Pàgines

dijous, 9 de gener del 2020

CLUB DE LECTURA IES FERRER I GUÀRDIA


Un club de lectura som gent que llegim el mateix llibre junts i alhora. I el llegim, normalment, al sofà de casa, a un banc del parc al solet, a la vora del mar... i, de tant en tant, ens reunim i el comentem, compartim impressions, debatem i en aquest camí, inclús trobem llocs al llibre que no havíem trobat gràcies a les altres mirades. I per què ho fem? Perquè no vivim a soles i perquè tenim una bona excusa per conèixer-nos més mitjançant el plaer de llegir: compartir la lectura per plaer.

OBJECTIU GENERAL: Generar uns altres vincles i formes de conviure justes i democràtiques entre tota la comunitat educativa mitjançant la reflexió i la lectura.

Com volem fer-ho?
Amb l’alumnat que ha llegit i treballat el llibre a classe i amb el professorat de valencià.
Amb les famílies, professorat i personal no docent: llegint el mateix llibre que les nostres filles i fills. Qualsevol membre de la comunitat educativa que desitge demanar-ho en préstec, a la biblioteca ho podrà fer. L’objectiu és llegir-ho abans de la posada en comú amb l’autor o l’autora.
Amb els autors: Enguany farem dos Clubs de Lectura. Un amb «L’infinit a les teues mans» d’Enric Senabre Carbonell. Enric és professor de filosofia a l’IES Ramon Llull de València, pare d’ex alumnes del nostre centre i, per això, molt vinculat amb nosaltres. L’altre llibre que us proposem es “El senyal” de Marta Meneu-Borja, antiga alumna del nostre Institut, periodista i reconeguda booktuber valenciana.
És per això que us convidem a llegir aquests dos llibres i comentar-los amb els vostres fills i filles. 

Gaudirem d'una vesprada amb l'autora de "El senyal", Marta Meneu-Borja, el dilluns 3 de febrer a les 18h. 
Per altra banda, ens acompanyarà i comentarà la seua obra

"L'infinit a les teues mans" Enric Senabre Carbonell el dia 19 de febrer a la mateixa hora.