Pàgines

dijous, 9 de maig del 2013

L’AMPA DE L’IES FRANCESC FERRER I GUÀRDIA DE VALÈNCIA CONVOCA A LA VAGA I MANIFESTACIÓ DEL PROPER 9 DE MAIG

Des de l’AMPA de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia convoquem a tots els pares i mares del centre a participar en la vaga convocada el proper dijous 9 de maig no portant els nostres fills i filles al centre i a acudir a la manifestació a les 19’00 a la plaça Sant Agustí.

Perquè:
§  No acceptem les retallades que s’han imposat a l’educació pública, amb reducció de professorat, augment d’alumnat per aula, deficiències de manteniment dels centres, disminució dels recursos per atendre la diversitat, eliminació d’ajudes a l’estudi i adquisició de llibres de text, etc.
§  No acceptem la nova llei d’educació (LOMQE) que el govern vol imposar sense acord ni negociació amb la comunitat educativa.
§  No acceptem un llei que segrega (separa l’alumnat per nivells i disminueix la seua atenció, eliminant la igualtat d’oportunitats) i exclou (imposa revàlides que condemnen al fracàs a un grapat de joves i els expulsa del sistema educatiu)
§  No acceptem una llei que considera el valencià com una llengua de segona i la redueix a una optativitat humiliant.
§  No acceptem una llei que afavoreix l’educació concertada amb la selecció del seu alumnat i la classificació de centres amb avaluacions externes.
§  No acceptem una llei que ressuscita la religió com a assignatura avaluable
 AMPA de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia de Benimaclet

SECUNDEM LA VAGA EL PROPER DIJOUS 9 DE MAIG: NO PORTEM ELS NOSTRES FILLS I FILLES AL CENTRE, ACUDIM A LA MANIFESTACIÓ!

QUEDEM TOTS I TOTES, ALUMNAT I MARES I PARES A LES 18’45 HORES, A LA PORTA DE LA RENFE AMB XÀTIVA!