Pàgines

dimecres, 15 de maig del 2013

Xerrada-col.loqui amb pares i mares:

Drogodependències i adolescència ara 


Les drogues estan ben presents a la nostra societat; alcohol, fàrmacs, maria, costo... I els adolescents ho saben. Pares i mares assistim perplexos i escandalitzats a la normalització del seu ús entre els adolescents, i no sabem què fer-ne! Caure en respostes purament repressives no sembla ser la solució, però una permissivitat cega, sorda i muda tampoc és una bona manera de comprendre la situació. Per tot això, ’ampa de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia us convida a participar una xerrada-col.loqui sobre aquest tema que cel.lebrarem el pròxim dilluns 20 de maig, a les 19h a la sala d’actes de l’IES.

La xerrada correrà a càrrec d'Agustí Franco, psicoleg especialista en prevenció de conductes adictives, amb una llarga experiència en tractament de joves drogodependents, i que ha realitzat un taller amb l’alumnat de 4t d’ESO i PQPI del nostre centre.

La formació professional i la informació de primera mà del ponent justifiquen, si més no, el nostre interés i participació. L’educació dels nostres fills i filles és important i la informació és una de les maneres d’acompanyar-los en el seu procés de creixement.