Pàgines

dimecres, 29 d’octubre del 2014

Contra la Lomce

L'assemblea de l'Ampa de l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia va tractar la implantació de la Lomce i els principals canvis que implantarà el curs vinent, si finalment continua en vigor, i els efectes que tindran sobre els nostres fills i filles. Despres d'una breu explicació general es va obrir un debat en el què predominen les opinions contràries a aquesta llei, perquè disminueix la democràcia en el funcionament dels centres i perjudica la participació de les famílies, perquè segrega l’alumnat i imposa dos revàlides i dos avaluacions diagnòstiques que entrebanquen el seu futur, augmenta el pes de la religió en fer-la avaluable i introdueix uns canvis curriculars i metodològics retrògrades.

Per tot això l’assemblea es manifesta en contra d’aquesta llei, demana la seua derogació i decideix participar en tots els actes de protesta unitaris que es porten a terme per la comunitat educativa. 
Ací teniu algun vídeo que explica els efectes de la llei: 

A més a més, si voleu informar-vos un poc més sobre aspectes més concrets de la llei, podeu consultar-ho en aquests enllaços: 

I recordeu que seguim en lluita contra la Lomce