Pàgines

dimecres, 27 de maig del 2015

Festa d'acomiadament a l'alumnat de 2n de batxillerat

FESTA D'ACOMIADAMENT A L'ALUMNAT DE 2n DE BATXILLERAT

divendres 29 a les 19 hores a la sala d'actes del nostre centre.

Les mares i  els pares de l’AMPA  prenem la paraula per  felicitar els estudiants, el professorat  i l’escola pública que l’IES Ferrer i Guardia representa.

Felicitem els estudiants  per tot el que han aprés  de les ciències, humanitats i arts al llarg  del batxillerat, però TAMBÉ  pel que han aprés com a PERSONES, crítiques amb les injustícies, intolerants davant  el  masclisme i la violència, solidàries amb la defensa de la llibertat i els drets humans. Us heu fet majors, us heu fet lliures.

Felicitem el professorat que els HA ACOMPANYAT  tantes hores, a les classes, a les tutories, a les activitats culturals, a les converses de corredors i de pati ... mostrant-los, amb els seus gestos  i les  seves paraules un model de dona i home adults, de ciutadans i ciutadanes, que no els resultarà gens indiferent .
Però, en aquest acte veiem també un homenatge a L’ESCOLA PÚBLICA QUE ELS HA PERMÉS CREIXER JUNTS , a l’Institut Ferrer i Guardia que ha fet possible que cadascú  d’aquests joves haja aprés a conviure amb la resta,  i que tots i totes hagen  crescut com a persones: els que han suspès i els que han aprovat, els que saben matemàtiques i els que reciten poemes, les que canten i les que escriuen, els que parlen valencià i els que parlen castellà, tots i totes han cabut i han guanyat en aquest espai,  a la llum del Francesc  Ferrer i Guardia .
Moltes gràcies. Moltes felicitats.