Pàgines

diumenge, 28 de maig del 2017

Teatre del Ferrer a Blanes

El grup de teatre del nostre centre, composat per Amoraescena 3.0 i Arts escèniques i dirigits per les professores Anna Gascon Peña,  Pepa Botella Miró i Mar Palanca Gascon, han participat a la XXIV Mostra de teatre d'ensenyament públic de Secundària de Blanes amb l'obra Totes juntes, iguals:
"Tanques els ulls i penses que ja no hi ha pors ni dies negres, que la igualtat inunda el món. Ha desaparegut la sensació que abans et produïa nerviosisme, que t’aborronava i et posava els pèls de punta. Les relacions entre les persones que estimes són indestructibles i l’alegria predomina per fi en la vida de la gent.
Et despertes i et vesteixes com et dóna la gana, decideixes el que dius i el que fas, ningú va a furtar-te la veu. Poses la ràdio i sents la notícia: “Avui commemorem l’eradicació de la violència de gènere. Les parelles han eixit al carrer a celebrar-ho”. Per fi som lliures. (text: Mar Miralles)"

L'obra reflexiona sobre la violència de gènere amb un seguit d'escenes i propostes que mesclen expressió corporal i text en una actuació coral ben interessant que va agradar molt a l'auditori. 
 
Obres com aquestes, ja interpretades als actes organitzats pel Consell Escolar Valencià amb motiu del dia contra la violència de gènere, són necessàries per conscienciar i educar les noves generacions en el respecte i la defensa de la igualtat.


Alumnes participants: Inés Aguirre, Raül Cano, Marcos Escamilla, Jordi Gómez, Berta López, Iris Medina, Alba Medina, Maria Medina, Miquel Mira, Mar Miralles, Josep Monclús, Ahinsa Pérez, Elena Sània, Sergi Senabre, Sònia Sinisterra, Lucia Torres, Olalla Urios, Marina Vallet