Pàgines

divendres, 9 de juny del 2017

Concert Cantem junts

«Cantem junts» continua el treball realitzat l'any passat a l'IES de la Patacona, una experiència que està dins de la metodologia anomenada Aprenentatge Servei. Els alumnes de quart de l'ESO hem format un cor intergeneracional que, a més ha realitzat un servei a la comunitat, en aquest cas a una residència d'avis.
Com a conclusió de tot aquest treball, es realitza una celebració, que és el concert del 7 de juny.
En aquest concert participa també el Taller de Música de l'IES i, a més alguns dels alumnes del taller també són alumnes de l'optativa de quart,també alumnes i professors per muntar de manera paral·lela un cor que ajudarà en aquest concert. Una aventura dividida en tres línies de treball que hem reunit en aquest  del concert.
Els alumnes de l'optativa han muntat un vídeo o presentació que es projecta el dia del concert. També es projecten les lletres de les cançons que portem. A més anem a elaborar uns detalls que volem regalar als residents que han participat amb les partitures i lletres que hem treballat, i també han de dissenyar el cartell.
Una columna escrita per Raquel Ricart, mare de l'Ampa del nostre centre, al diari La Veu explica molt millor l'experiència. Ací la podeu llegir.
I en els següents vídeos podeu veure el resultat

 





I ací teniu l'audio de l'entrevista que van fer al director de l'experiència, Carlos Marquina, a La Ventana de la Cadena Ser el dia 8 de juny de 2017, a partir del minut 45'. Tot un luxe comptar amb aquests professionals. Enhorabona Carles, i enhorabona a tots i totes les participants:
http://play.cadenaser.com/audio/cadenaser_laventana_20170608_180000_190000