Pàgines

dilluns, 6 de maig del 2019


JORNADA DE MODA I SOSTENIBILITAT


El proper dimecres 8 de maig tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’institut  trobareu el mercat d’intercanvi de roba, tallers de re-cycling, exposició de treballs estadístics i un estand per donar a conéixer l’ONG Fashion Revolution.

La Jornada de Moda i Sostenibilitat vol ser una mostra de l’Aprenentatge basat en Projectes Interdisciplinaris que, en el nostre cas, ha triat com a eix transversal diversos objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

Com a complement de l’activitat, l’ONG SETEM instal·larà al nostre centre una exposició durant una setmana que servirà per a fer un taller amb l’alumnat de 4t ESO i de pas crear consciència entre la comunitat escolar pel que fa al comerç just.

L’activitat està oberta a l’AMPA i a totes les famílies en general (avis i àvies seran molt benvinguts). Animem a tothom a acostar-se  acostar-se a l’institut el proper dimecres 8 de MAIG entre les 8:00 i les 14:00. 

A les xarxes socials podem usar el cartell que teniu ací mateix amb les etiquetes #iesferreriguardia #fashionrevolutionweek #fashionrevolution