Pàgines

dilluns, 10 de febrer del 2020

CLUB DE LECTURACom que vam estar tan a gust el passat dilluns amb la presència de Marta Meneu-Borja al nostre IES, volem continuar amb el club de lectura el dimecres 19 de Febrer.
El pròxim convidat serà el nostre benvolgut Enric Senabre.
Enric ha sigut membre actiu de la nostra AMPA des de fa molts anys i fins al curs passat. És professor de Filosofia i Ètica a l’IES Ramon Llul i divulgador de la filosofia a través de diferents obres.
Esta vegada us proposem “L’infinit a les teues mans”, novel·la que va guanyar el Premi Samaruc 2019 a la millor novel·la juvenil publicada en valencià en 2018. 
Anem a endinsar-nos en la vida d’Atena i els seus amics, les classes, els deures però també esta nova forma de comunicar-se i de viure amb un mòbil a la mà i amb les xarxes socials. Atena es replantejarà la forma de publicar quan els seus comptes son envaïts per comentaris grollers i insultants de la mà d’un desconegut.
Una bona ocasió per parlar amb els nostres fills i les nostres filles sobre l’ús de les noves tecnologies, les xarxes socials i com enfrontar situacions que a tots ens poden passar a esta nova era digital.