Pàgines

dimecres, 20 d’abril del 2022

 

II Torneig d'Escacs On Line

IES Ferrer i Guàrdia


Divendres 22 i dissabte 23 d'abril


 

 
BASES
 
Pot participar l'alumnat i el professorat de l'IES Ferrer i Guàrdia. Per a jugar utilitzarem la plataforma lichess i els dos dies el torneig començarà a les 11.00 hores. La duració estimada és d’1h i 15min.

El torneig del dia 22 serà lliure i de tipus Arena (enfrontaments aleatoris amb la intenció de jugar el màxim nombre de partides, que no ha de ser el mateix per a tots necessàriament). Tindrà caràcter classificatori: les deu persones amb major puntuació accediran al següent torneig. Temps: 7(min)+0(s/jugada)

El torneig del dissabte 23 serà un “torneig final” de tipus suís en el qual participaran els deu millor classificats del torneig del dia anterior. Per a accedir es necessitarà una contrasenya que els organitzadors comunicaran per missatge privat mitjançant la plataforma lichess.org i email. Temps: 5(min)+3(s/jugada)

Per a participar en les competicions és necessari unir-se a l’equip i després al torneig classificatori (tipus Arena).

Què he de fer per a participar?
 
1. Registrar-se en lichess.org en el següent enllaç abans del començament del torneig: https://lichess.org/signup
 
2. Dins de lichess.org, apuntar-se a l'equip IES Francesc Ferrer i Guàrdia. Ho podeu fer en el seguent enllaç: https://lichess.org/team/ies-francesc-ferrer-i-guardia, i després al torneig classificatori.
 
3. Per a registrar-se per al torneig heu de completar el següent qüestionari: https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSeEA8dQ0XGs405fsGJwAARaYaeT1pAsaKtX4xoLB8MCmdPJIw/viewform d’aquesta manera es tindrà constància de la teua participació i el professor/a pertinent podrà pujar nota.
 
Organitzen:
 
Ausiàs Parejo (1er Batxillerat B) i Quique Solano (1er Batxillerat B) en col·laboració amb el Departament Educació Física