Pàgines

dimarts, 28 de novembre del 2017

Campanya El pati que volem!

Aquest desembre iniciem la campanya EL PATI QUE VOLEM! Per un pati digne, coeducatiu, segur, verd i que fomente la convivència.
 Per això convoquem una pintada i concentració al pati de l'Institut, en reivindicació de les millores necessàries
 DISSABTE 16 DE DESEMBRE A LES 11 HORES.

 Apunteu-vos al Doodle que hem obert per preveure l'assistència.
El nostre centre acomplirà aquest curs 27 anys i les instal·lacions s'han deteriorat i, en alguns casos, necessiten adaptacions a les noves realitats educatives. Des de Conselleria tenen pendents unes reformes per adaptar la caseta d'alta tensió i unes manetes de pas del gas, també desperfectes a la teulada del gimnàs i de l'edifici de despatxos que provoquen entrada d'aigua. 
Però la situació del pati és deplorable, no s'ha actuat en ell des de la seua construcció i ha esdevingut un solar sense ombres, ni llocs d'esbarjo que faciliten la conversa ni jocs socials. Les pistes d'esport no acompleixen els mínims regulats per llei i s'omplin de grava i aigua quan plou, la qual cosa impedeix la pràctica de l'esport i les classes d'educació física. 
Aquesta situació l'hem posada en coneixement de Conselleria, però no han demostrat cap interés en iniciar un projecte de millora que dignifique el nostre centre i, per tant, l'escola pública.

Per tot això necessitem la vostra participació. Apunteu-vos al Doodle, i acudiu dissabte 16 al pati, encara que només siga una estona a donar suport i fer-nos la foto. És important que siguem molts.
Si valorem l'educació dels nostres fills i filles hem de lluitar per ella.
Hem d'implicar-nos en l'ensenyament si volem que funcione.